Les nostres muntanyes

El Port Sóller: la millor panoràmica

Nosaltres apreciem la bellesa de la nostra badia i del seu entorn. Avui fèiem una excursió amb sortida i arribada al Port de Sóller . De la sèrie “ Les nostres muntanyes”. Vaig en bona companyia: Gelnut i Tolo Marti; els homes de les meves cosines : María del Carme Ribas i Xisca Rosselló.

A les 8 del mati sortíem de la rotonda de Sa Mola, el temps era apropiat per fer el recorregut programat. Doncs aquest es un itinerari adequat per poder admirar la nostra badia i Port des de la primera línia i diferents altures de les nostres muntanyes. Val la pena admirar el seu encant paisatgístic.

Donem la volta a la badia i pugem en direcció al Far. Quan arribem a l´alçada de la platja artificial seguim tot dret cap a Ub. de Muleta. Ja a alt, entrem a l´Urbanització a l´esquerra i tot seguit a la dreta. Entrem al bosc vora la barrera i per la drecera anem a cercar el camí que ve del Refugi, girem a l´esquerra. Seguim a bon ritme i de cop arribem al encreuament, on hi ha diferents indicadors, nosaltres prendrem cap a Muleta de Ca s´Hereu, camí molt bo fins arribar a l’aspredat. Bones vistes del Port i un especial atenció a les oliveres mil·lenàries que són per jo precioses escultures naturals, “ veure foto dels cosins”. A baix prenem cap a la dreta pel camí de Binidorm fins arribar a Son Pusa, Ca N´Ai i a la carretera del Desviament anirem fins el Monument.

Continuem vora la carretera del Puig Major. Girem a l´esquerra, pel camí del pagès. Passem per les cases de Can Tamany (Valentes Dones) anem directes al Puig des Borrasar i Son Llempaies. I ja cap a la rotonda pel camí Vell de Sa Figuera, amb una sorpresa agradable; ens trobem dues noies, Paula i Laura, anaven perdudes; les rescatem, i davallen el darrer tram amb nosaltres . I Així donem per acabada la caminada, amb una durada aproximada de quatre hores, i 10 quilometres fets.

Publicat al Setmanari Sóller dia15 de Març del 2014

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online