Per les nostres muntanyes

Sortint del Port, al Refugi de Muleta i Son Sales.

Avui vaig tot sol i tinc ganes de fer camí. Aquest itinerari coincideix amb alguns camins que he fet en excursions passades, però res te a veure amb cap relatada fins ara. Un mati de primavera em mentalitzo per caminar tres horetes.

He sortit del Port de Sóller per vora la nostra badia. Faig camí, com moltes altres vegades, vaig al Faro i en 30` minutets ja hi soc, sense corre: Gaudeixo com sempre del nostre Port des de l´altura del Faro. Entro a la muntanya pel Refugi, i vaig fent.

Aquests camí del Refugi en direcció a Deià l’he fet moltes vegades i és un gust poder gaudir del verd dels indrets per on pas, al mateix temps, la despesa física en ve be per neutralitzar els meus entrebancs de salut.

Tot és molt normal, he superat els indicadors i he anat a cercar com tots sabeu la carretera dels Bens d´Avall, que va a Deià, no obstant això, giro a l´esquerra per l´ Agroturisme de Can Bleda. Baixó per Benidorm fins arribar a Són Sales. Me ve a la memòria aquella excursió guiada den Jaume Deya, que la férem per Juny farà dos anys. Ens aturàrem a l´Olivar de Cas Sord, on Jaume ens comentà de 4 jaciments i també, si no recordo malament ens parlà dels poblats i talaiots de 500 a 1000 anys abans de Crist. Me va agradar molt aquesta excursió guiada.

Bé segueixo fins a baix pel pas de Son Sales i poso fi un cop arribo a Son Puça . M´he trobat molt bé i he pogut fer algunes fotos interessants, aquesta que surt avui l’he feta als indicadors de Can Bleda. Per acabar vull comentar que, he emprat dues hores i tres quarts per concloure l’excursió. Correspon a la sèrie de les Nostres Muntanyes.

Publicada al setmanari Sóller el dia 10 de Maig 2014

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online