Per les rutes del mar a la Calobra

La costa de Serra de Tramuntana

Era un dia solejat amb qualque núvol i feia un estar de Déu. Jo em preparava per anar amb la Barca que va a la Calobra amb els” Barcos Azules”. Els meus companys feien la mateixa excursió pels camins. De Ses Marjades sortiren Gerardo i Valentin amb el GPS posat cap a la Calobra, passant per la Capelleta, Camí de Bàlitx i Mirador de Ses Barques on es trobarien amb Paco i Julià, segons ens comentaven a ritme moderat posarien direcció a Bàlitx d´alt den Mig i de Baix, Coll de Biniamar, Sa Costera -amb aturada per berenar - Tuent i Calobra. 

El creuer encorat

Es torbaren cinc hores i mitja més o menys.
La meva era una experiència totalment nova, agafava la Barca que em portaria a la Calobra. Deliciós viatje. Ben atès per Carme Mayol que em donà àmplia informació de tota la admirable panoràmica natural de la costa. Sortim del Cap Gros i ja una sorpresa: el Creuer (M.S.Y.Wind Surf) encorat: passem vora d´ell, i tot d´una veiem els Cingles i la Punta Llarga, i la Curta ( Ses Puntes). Un poquet més enllà s´Illeta, i desprès puc veure tal com m´ho mostra i comenta na Carme; La Roca de la Calavera, La silueta de la Reina Victòria, El Cap del Cavall, La Ruta de les Tres Dones entre d´altres. La Costera i salt de l’aigua (1942) és tot un goig poder gaudir de l’espectacle geològic de la costa, de molts coneguda i admirada. Pesem per davant Cala de Tuent- amb el seu encant olivar que arriba fins a la platja- i poc desprès a davant tenim el Morro de Sa Vaca; El bufador quan fa vent et sent el so de bramul semblant al de la vaca, a més, la silueta es un detall digne de veure. 

Sa Calobra

Ens hem retrobat amb els companys, entrem i anem a dinar a l’hotel de la Calobra. Ben atesos hem gaudit d´un dia meravellós, bon dinar i magnifica excursió a dues bandes. Tornem tots amb la Barca de” Barcos Azules” i fins a la propera. 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no."

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2023 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online