Les excursions de Mallorca

Passejant del Coll a la platja de s'Arenal

Platja de s'Arenal

Ja amb l'estiu de ple dóna plaer anar a fer camí vorera de la mar. Amb la sortida del Coll de Rebassa, anem vorera de la mar, arribem a Cala Estància i seguim fins a s'Arenal. Tenim la grata sorpresa d'un nou amic caminador, i meu de tota la vida, en Pep Valls.

Un cop arribem a s'Arenal ens aturem i esbrinem per allà on hem d'anar. El grup A farem un recorregut, caminant vorera de la mar trepitjant l'arena. És un tant feixuc, fer camí amb aquestes condicions, perquè els peus s'enfonsen i es cansat, dúiem quasi un hora i ens aturem per nedar. Ens a fiquem dins l'aigua i gaudim del onatge, amb unes ones de quasi dos metres, no reparem el perill i quan volem tornar a la vorera s'ens fa complicat accedir-hi, les corrents ens porten cap a dintre, per un instant jo ho veig un poc negre, i me poso un poquet nerviós, però afortunadament superem l'entrebanc i sortim bons i sans.

Sortim, i un cop dutxats i canviats, seguin en direcció al Coll, però un company d'excursió en Guillem, que viu ben a prop d'aquest indret, ens porta una cervesa a cada un, per llevar-nos l'ensurt. Desprès d'una aturadeta breu, continuem la nostra ruta amb més força. Ens torbem una horeta magre per arribar a Ca na Paulina, Coll de'n Rebassa. Dues hores i mitja ha estat la duració total de la caminada. Tot i que no és una excursió de gran calat, si és una passejada interessant pel temps calorós que ens trobem, on el més important és gaudir de l'exercici que és apropiat per la nostra edat.

Una petita rectificació de la darrera excursió publicada referent a l'Albufera d'Alcúdia que no és d'Alcúdia, fou publicada el 21 de Juny. Sols dir-vos que el terme municipal de l'Albufera pertany a Muró i Sa Pobla. Gràcies per aquells que m'ho han fet arribar via Facebook i de manera personal. 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online