Per les nostres muntanyes

Excursió incerta: Fornalutx, Cabana i tornada

Foranlutx

n bon matí amb ganes de caminar. Partim: Paco, Gerardo i Julian del seu olivar ”Mirabels”, vora el cementiri de Fornalutx, amb una destinació concreta, pujar al més alt de Sa Cabana pels camí dels Marroigs. Foto del nostre apreciat Fornalutx.

Donem la volta per Binibassi i ens sorprèn de manera agradable el so de l’aigua que baixa per la síquia,” el soroll d´aigua cantadora ens transmet tranquil·litat”. Ens anem amb direcció a l´ horta de Biniaraix, i tot seguit Biniaraix , rentadores i camí dels Marroigs.

Estam al terme municipal de Fornalutx caminem ràpid, pareix que no arribes mai al més amunt de la Cabana. Si que és molt entretingut el poder admirar des de l´ altura Biniaraix, Fornalutx i Sóller, és un privilegi per la gent que ho aprecia i també gaudeix.

Ja hi som a la Cabana Vella. Donarem la volta per anar a cercar un camí que ens porti a Fornalutx. Saben que el camí de Sa Domanega és privat, segons el catàleg dels camins de Fornalutx. Nosaltres no hi anem. Trobem solucions per tot. Fent dreceres i saltant algun marge.

Ja a baix sortim a la carretera que va al encreuament de Fornalutx per sobre Ca n´Antuna. Continuem pe allà, fins alt, on agafarem a l´ esquerra pel camí Vell, fins arribar al Toro, i cap a Sa Rutlana de tornada a l´ olivar de Julian.

Una excursió amb una durada de quasi quatre hores, amb un desgastement físic intens, però controlat.” Amb una grata companyia, ens acomiadem fins un altra dia”.  

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online