Excursió des de el Port de Sóller a la Font de s´Olla

Fa alguns dies em vaig disposar a fer una excursió tot sol, però tenia clar allà on havia d´anar. Eren les 9,30 hores del matí. Faig el passeig del Través, xerro una estona amb na Sandra del Siroco; xerram de temes d´actualitat, sempre cercant la part positiva de les coses i de la família. Pel que fa els esdeveniments esportius, coincidim amb quasi tot. Segueixo cap a l´esquerra en direcció a Rocamar. Ja he deixat el Rocamar: Quines ganes tinc de que el tomin i llevin la quantitat de brutícia que hi ha acumulada en aquest lloc! Continuo, un altra bona novetat, em trobo a Joan Ruiz l’home de n´Antonia Mesquida. Xerrem una bona estona del bo i el dolent que té la vida, i entre d´altres coses fa una frase que segur que tots hauríem de posar en pràctica” Lluitem el dia a dia per viure millor”.
Seguim junts i ja som al camí de son Sales. Passem per Ca n´Ai i cap a la carretera del Desviament, en Joan s´en va cap al Port -ha estat un plaer camina aquest tros amb ell – i jo cap a la dreta per amunt en direcció al Convent. Ja hi soc, passo pel camí de Son Pons, camí Vell de Palma i Can Pentinat i a l’esquerra, just desprès a la dreta, passo per damunt la via del tren per la Torrentera,(Veure foto) cap a la font S´Olla. Sorpresa desagradable: No puc accedir-hi perquè la barrera està tancada. Una pena! He caminat tant per res, “Però no hi ha mal que per be no vengui -dita castellana-. Allà en trobo amb una senyora, na Carolina, molt amable que en diu que:” la barrera esta tancada i que per allà no hi ha accés possible” Casualment jo li demano per una drecera i en respon que” és per anar a les Tres Creus” Una nova excursió per fer. Molt agraït Carolina.
Dono mitja volta baixo per la Torrentera, Fossaret, Carrer den Reial, i plaça d´Espanya, visito a l´oficina d’informació i en Guillem m´ho deixa clar:” Està tancada perquè és un perill pels al·lots”. Esta més clar que l´aigua s´entén perfectament. 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no."

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online