Excursió pels indrets de Mallorca

De Ciudad Jardín a la Catedral de Palma

Catedral de Palma

Una passejada cultural per la badia de Palma.” Un dia assolejat, sempre és ben arribat” Això d’excursió no te res, més bé és un passeig. Ens distreuen els detalls que podem observar mentre caminem.

Sortim de la zona residencial Ciudad Jardí i girem a la dreta per fer el recorregut per vorera de la mar. Sempre és molt gratificant respirar aire de la costa. Per començar, ens sorprèn una zona de parc convertida en gimnàs natural, hi ha joves i no tant joves, que exerciten el seu organisme. Estam en el Molinar i seguim pel passeig. Compartim el tram amb infinitat de caminadors, a mi m’agrada veure quantitat de gent que circula; al·lots en monopatins, ciclistes, atletes, caminadors.

Dos molins antics naturals, fan que el nom de la barriada destaqui encara més. Ja a l’alçada del Portitxol ens trobem a López Saez el que fou entrenador del C.F. Sóller fa anys, intercanviem unes breus paraules; tot i la seva llarga experiència segueix en actiu; és entrenador del Cide. Continuem i passem vora el Restaurant Portitxol;” us asseguro que es menjava força be, ara no ho se”. Tot està massificat per allà on hem passat; apartaments, tendes comercials, restaurants, bars, hotels. Ja hem arribat al Palau de Congressos, res he de dir encontre seu, però no és del meu gust. Una bella escultura ressalta el lloc: Noredduna de l´escultora Mallorquina Remigia Caubet (1975) Col·locada en aquest emplaçament en memòria del Poeta pollencí Miquel Costa i Llobera(1995) . Hem arribat al Passeig Marítim i veiem de ben a prop la Catedral de Palma. Podeu observar a la foto, la quantitat de gent, passejant per aquest magnífic indret. S´ acabat l´ excursió que ve be fer-la per la tardor. 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online