Per les muntanyes de Mallorca

De Bunyola a Sa Comuna, tornar per Sa Coma Gran

Aquesta excursió pot fer pensar que és semblant a altres relatades anteriorment, però els recorreguts no són en les mateixes direccions. La Comuna de Bunyola és molt gran, i te diferents camins.

Sortim de la carretera de Sta. Maria a Bunyola, pel camí del Cocons. Just quan trobem una casa de pagès, girem a la dreta, caminem ara un poquet per pla, fins arribar a la drecera, a l´ esquerra de la barrera de Ca ses Bargantes. Ara tot és pujada. Estem molt ben acompanyats de pinar i bosc, i olor a natura, això ens dona et dona vida.

Uns paratges de cinema pel verd de les muntanyes, poblades d´ una vegetació magnifica. La natura te unes propietats immenses, a més la delícia de fer contents els ulls. Això sí, a vegades hi ha qualque entrebanc, el puja de valent. Tot i què el temps ens passa de presa, nosaltres ens fèiem l’ idea que pres seriem a d´ alt, però no arribem: de cada cop estem més cansats amb una intensa suada. “El caminar és un art entre alzinar i pinar, però la fatiga es fa present amb aquest Sol tan potent”. Avui donarem a conèixer la darrera incorporació en el grup ell és: Ildefonso- li diuen Fofo- i surt a la foto en aquest camí tant preciós. “En Fofo hi te passió per l´ excursió” Anem cap a l´ esquerra tenim la Comuna ben a prop. No fa tanta calor, ens compareix molta ombra. Arribem a les cases de sa Comuna, on descansarem uns minuts, i altra cop en marxa.

Hem de continuar, troços pel torrent, troços per la drecera. És un plaer caminar baix les alzines i pins. El Sòl ara no ens atabala, no anem tan cansats, però si molt suats.

Ja som quasi a baix. Si al lloc de sortida, ens esperem tots el membres del grup de caminadors de Sóller, aquest és el nom del nostre equip. Tres hores y un quart fou la durada d´ aquesta magnifica excursió. 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

Més excursions

Excursió de sa Figuera a Fornalutx i Biniaraix, a trenc d´auba

Excursió de sa Figuera a Fornalutx i Biniaraix, a trenc d´auba

 Una nova experiència i un nou traçat de la sèria dedicada a les nostres muntanyes.

 
Un viaje en el tren de Sóller

Un viaje en el tren de Sóller

Todos los que conocen la villa de Sóller saben bien que es una ciudad especial. El valle tiene un encanto sorprendente, por sus montañas, por sus casas de piedra y sobre todo, el mar a poca distancia del centro del pueblo, a menos de cuatro kilómetros.  

 

Los muchos Alicientes de Sóller

A parte de caminar para disfrutar y admirar nuestras montañas, dar un paseo por nuestras calles y visitar museos, Sóller tiene una industria alimenticia digna de todos los elogios. 

 
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online