Una caminada del carreró den Figa a Ses Tres Creus

De la Rotonda del Bar Stop sortim en Jordi i un servidor, per fer una nova excursió. Per la carretera del Desviament cap al Convent i a la Rotonda de Can Repic, baixem per les escales de pedra al camí Vell de Palma i a la dreta baixem pel camí de Can Pentinat. Girem amb direcció a la Font de s´Olla. Un cop a la barrera de la font uns 20 metres abans girem a l´esquerra i seguin pels escalons per amunt. Després a la dreta i seguim fins arribar a una barrera de fusta. Continuem a la dreta i per amunt, fins que trobem a l´esquerra un porxo amb la esbucada.

No deixem la drecera que per jo es de primera, de les que a mi m´agraden. Es un gust aquesta excursió te unes vistes a Sóller i el Port de fons, que son rellevants. Passem per un porxo el que ens trobem gent molt coneguda per en Jordi i un servidor. Són els dos germans Capó; Miquel i Pep. Ens fan passar, ja que ells estan berenant-nos, i fort i no et moguin volen convidar, son uns craks!. Serrem i xerrem de l´actualitat política i financera i de vells records. De cop ens compareix en Josep Maria Selles l´hamo del Restaurant Ses Oliveres i amic entranyable de Julio Pascual. Estam una bona estona amb ells hi és que la bona companyia te fa peresa deixar-la. Hem de partir i seguir el nostra trajecte. Amb un tancar i obrir d´ulls ja som a alt, a les Tres Creus, que semblen unes runes antigues. Una passada la vista de Sóller des de aquest extraordinari indret (a la foto la vista i en Jordi, seguim per la carretera i arribem al Cementiri.

Tot seguim baixem i desprès de passar pels carrers de Sóller, anem directes al carreró den Figa ja que allà tinc el cotxe. Dues hores i busques, descomptant les aturades. Ha estat un gust fer aquest recorregut amb en Jordi.

Publicat al Setmanari Sóller dia 21 de Desembre del 2013 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online