Pels camins de Mallorca

Del camí del Raiguer en direcció a Alaró.

Un matí de bon temps, com sempre contents de fer camí, aquest cop pel Reiguer. Agafem el camí paral·lel a la via del tren.

Anem distres amb el cant dels rossinyols, que és una meravella sentir el seu so. Sortim del carrer d'asfaltat, a l’esquerra per entrar a un camí esplèndid, ens desperta l'atenció, perquè esta empedrat, un treball ben fet, si senyors, tot i que la distancia no és molt llarga, més bé curta. A la dreta, la finca de Can Moranta, popular a la zona (Hi passarem per la finca des de un altra indret fa poc temps). Agafem a ma esquerra i tot dret. Les cases mitges esbucades, les travessem per vora, i continuem. Veiem el Puig de Penya for a l'esquerra. Quan hem sortit de l'ombra dels arbrés platers ( Ens recorda als que hi havia a la carretera del Port) el Sol ens cau com un plom a sobre. Ara ja som al camí de Bànyols. Davant la finca de Sa Sínia, girem a la dreta.

Seguim pel camí d'Orient, a l’esquerra, davant admirem el Castell d'Alaró i el fons a la dreta el Puig Major. Fèiem una aturadeta per veure el cartell i assabentar-nos per allà on hem de continuar. (Veure foto). El carrer de la nostra dreta es el que agafarem en direcció al camí del Castell, que no hi podem anar. Anem passa a passa i allarguem pel camí d'Orient, a partir d’aquest moment, ja passegem per la part alta d'Alaró.

Un poc més tard, baixem per dinar a Ca Na Julia, el nostre company d’excursió en Jordi ens ha convidat. Ha estat un dia molt calorós , però ens hem trobat molt bé
La durada de l'excursió ha estat de dues hores i mitja i el traçat no ha tingut risc "I és que el caminar és distracció agraïda, i de bon resultat per la nostra vida". 

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no." 

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online