Camí de Tuent i altres indrets

Sortirem a fer drecera amb els mèus companys d’excursió; Valentin, Paco, Gerardo i Julià. Aquest recorregut forma part també de les rutes que habitualment conto baix la denominació de les “Nostres Muntanyes”.
Desprès de sortir del Port de la rotonda, concretament seguim cap al Coll de Borrassar (Son llempaies), Can Penya, Argiles i enfilem cap a Sa Costa den Flassada i Capelleta, seguim pel camí que va a Fornalutx amb direcció oposada i ja som al camí de Tuent- Sa Costera. No hi arribàrem, però si caminàrem abastament. Anem en direcció al Mirador de Ses Barques per la carretera de Tuent, tot seguit trobem el Figueral, passem per baix del Mirador per continuar la ruta que ens portarà a Balitx d´alt,( ho podeu observar a la foto, feta des de Balitx d´en mig). Des allà veurem Balitx de baix i la Torre de na Seca. 

A continuació, donem la volta i tornem amb destinació a Fornalutx. Pesarem altra vegada per baix del Mirador de les Barques per la drecera. Allà és natural que ens venguí a la memòria la malaurada mort del nostre amic T.M., al cel sia. Una gran tristesa en fa sentir pel pas d´ aquest camí- el millor record pel nostre amic, que sempre el tindrem present.
Seguidament baixam i creuem la carretera del Puig Major dues o tres vegades. Seguim l´itinerari previst pel camí de la Costa d´en Nico i pel camí Vell de Fornalutx enllacem el carrer del Toro i cap a Sa Rutlana en direcció al Cementeri. Sa som a ”davant Can Prim” i toca fi l´ excursió un cop hem arribat a l´Olivar d´en Julià “Mirabells”. Ens hem torbat un temps aproximat de quatre hores i hem gaudit d´una meteorologia impecable per caminar. Així doncs posem punt i final. Molt bon dinar ens farà en Julià, amb un gust exquisit de la seva molt ben cuidada gastronomia.  

Joan Antoni Castanyer Sanchez

"Siempre había sido mi ilusión poder hablar del Valle de Sóller, mi ciudad, que es admirada y querida por todos los que somos nativos y los que no."

Joan Antoni Castanyer Sanchez
 
© 2003 - 2024 Soller1.com - webnico.netColaboradoresAnúnciate en Sóller1 World Weather Online